Welcome message Screen

Capture

Salam semua..Post kali ini saya akan berkongsi mengenai welcome message screen blog ini..seperti diminta oleh DUNIAKU.

Pertama Sekali Copy Script dari file dalam download link bawah nie:



Apabila dah copy, PASTE kat HTML/JAVA script dalam ADD WIDGET dalam layout anda…

Save…

DONE !

13 comments:

PeJuAnG HiDup said...

tak menjengkelkan ka? aku rasa menjengkel kan la kluar pop up mengejut gtu.

Faith said...

orang dah minta tolong..takkan nak tamak taknak kongsi2..btul tidak..

PeJuAnG HiDup said...

tidak. hahaha...

Faith said...

yalah..kau lah yg btul..

PeJuAnG HiDup said...

betul annoying. klu guna itu untuk orng yg nak copy paste brula best. ko tau wat?

Faith said...

untuk larang copy paste kah?

PeJuAnG HiDup said...

aah. tau?

Faith said...

klu diasable klik kanan aku tau...jadi dia ndak bleh copy dr klik kanan tue...tapi dia masih bleh guna CTRL+A n CTRL+C...

PeJuAnG HiDup said...

cmna la?

Faith said...

ko request kah nie?hahaha

DilOt said...

kalau org dah minta tlg..xpela...buat kan jela..nnt kate sombong lak..

tp rasanya kalau letak jscript mcm tu..agak menyusahkan la utk pengguna lain...

YobSumo said...

great info!

Capo Grande said...

xpe...just sharing the info rite?? apa pun background nampak mcm win7...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...