Gambar Hantu!!!!!


kali ini aku post tentang hantu...siok2 aku surfing internet kat rumah pakcik...ttiba pakcik aku bg tgk gmbr hantu ttgkp kat tongod...kisahnya,sepupu aku nie bring2 siok kat garaj sekolah kalau tak silap saya...ada projek nak wat...gelap gelita kat sana..maklumlah kwsn pndlmn...drg nie main2 la flash hndset...gambar punya gambar kluarlah gambar nie....alangkah terkejutnya dorang nie...esoknya drg tak bermalam lagi....yg bikin heran time tue drg pasang yasin....mgkn hantu tue tertarik kat yasin tue kot...allahualam...

aku dah test zoom kat gmbr tue...kata pakcik aku kepalanya terputus..kpalanya kat tgn....pakai bju kurung...yang aku bleh amati hanyalah ia mcm berbaju kurung tetapi kepala aku tak nampak...bapa aku yang tak pernah percaya benda2 nie tiba2 pcaya...pertama aku tak pcaya gambar nie..tp secara logiknya tgk ia terapung dari sepupu aku yang baring...

Mcmana pndpt anda?

8 comments:

adol said...

huhuhu, hantu mana takut yasin... hantu islam kot.. hahahaha

Faith said...

taktaulah....mgkn kot..klu aku dlm situasi gtu mgkn demam trus...

tqa said...

nasib baik gamba dlm ni xclear..
aku takut woi!
huwaaa! da la sorang2 d bilik..

Faith said...

fuyoo..sorang2 kat bilik lah ada 'teman' menemani..hahahah

Khairul Annas Musa said...

tak clear la gambar ni

Faith said...

tak clear kah..cuba tekan gamabrtue..n amati tul2..yg saya bulatkan...

AkuAyie said...

antu tu nk mencapub skit..
haha..
biasa la..
semua org nk glam zaman skrg ni..
tmasuk2 la 'diorang2' skali.. =P

Faith said...

hahaha...btul 2..mgkn dia nak buktikan dia ada...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...