Balik Kampung

Assalamualaikum..sekian lama menyepi, brulah saya dapt mengpost post bru kat blog ini...sbnrnya saya blik ke kg bercuti kerana dah nak exam dah...lpas rindu ckit..hehehehe...

anyway, sepanjang bercuti kat kg sempat jugak saya ikut rombongan meminang pakcik saya...

tempatnya jauh sesangat, kat kg tebidung bidung(p/s: klu tak salah ejaan..hehehe)
inilah kesusahan yang kami hadapi..





Keputusannya, ketenangan dan kejayaan yang kami dapat...
sawah yang menghijau dan ketenangan kampung yang lama dah tak kami rasai...




3 comments:

Roszianah Alpah @Pert said...

uina dimana tu tampat x ku tau bestla ko balik kampung

Faith said...

dkt pamol klu tak silap pert...sungai kat sana len lagi...aku pun lupa apa nama sungainya tue...

adol said...

bestnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...