Share Software: Rainmeter




Ingin desktop anda jadi macam nie? sini saya ingin berkongsi software rainmeter. Rainmeter adalah satu software untuk mencantikkan lagi desktop seperti sidebar gadget dlm windows dan dashboard widget dalam komputer Mac.

Untuk mendownload software ini klik rainmeter.

apabila anda selesai download dan install...anda akan diberi 4 theme yg biasa...theme yang lebih cantik terdapat dalam link ini : Rainmeter on DevianART .


Contoh-contoh tema terdapat dalam link diatas :

9 comments:

sya said...

menarik (:

Faith said...

menarik? cubalah dulu..bru puas hati...hehe

aLi teRaroSa said...

sempoi~~~ info baru utk aku!

Faith said...

kalau ada pertanyaan atau mslh jgn malau2 gtau saya yea

cybernetic88 said...

hoho. aku mmng pkai ni dari dulu. best2. nk best kene pndai men plugin diew r =D

Faith said...

mmg best..lagi best klu pandai buat barang2 kat dlm rainmeter nie...mmg custom habis desktop

tqa said...

peh.. best2!

r0sLiNa said...

lawa...nie yg di cari..sbl0m nie guna apa benda..smthng like rocket dock..but 4 desktop..guna jp jew..sbb jem..gmbr dia lih gerak2..

Faith said...

gmbr dia gerak2?tak lock item tue...saya pun guna rocketdock kat atas tue...

Rocketdock+Rainmeter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...